Ondernemers in Teylingen: geef uw mening!

Volgens de Kamer van Koophandel staan in de gemeente Teylingen maar liefst 1646 actieve ondernemers geregistreerd. Ondernemers zoals u. Maar in hoeverre kent u uw mede-ondernemers binnen Teylingen en maakt u gebruik van elkaars producten, diensten, kennis en ervaring?

De Teylingen Ondernemers Vereniging heeft sinds 5 maart 2018 een interim-bestuur en wij hebben ons ten doel gesteld om een nieuwe en op de toekomst gerichte vereniging voor alle ondernemers binnen de gemeente Teylingen te ontwikkelen. Een vereniging die voldoet aan uw behoeften en die relevant is voor huidige en toekomstige economische, sociaal-culturele en politieke ontwikkelingen in deze regio.

Uw mening is belangrijk

Daartoe is een enquête voor alle ondernemers binnen Teylingen opgesteld. Wij streven ernaar om inzicht te krijgen in wie u als ondernemer bent, wat u nodig heeft om succesvol te zijn in uw branche en welke rol een ondernemersvereniging daarin kan spelen. Daarvoor doen wij een beroep op 10 minuten van uw tijd.

Belangrijk om te weten

Alle informatie die u verstrekt, wordt strikt anoniem en vertrouwelijk gehouden. Uw naam of uw organisatienaam wordt niet verwerkt en antwoorden worden niet-herleidbaar weergeven. Deze enquête wordt gemonitord door wetenschappelijk hoofdonderzoeker Erasmus Center for Business Innovation.

De uitkomst van de enquête

De uitkomst van deze enquête wordt begin juli bekendgemaakt. U kunt zich aanmelden voor de terugkoppeling door uw e-mailadres aan het einde van de enquête in te vullen. Vul de enquête in vanaf 14 mei. Het kost u slechts 10 minuten.

>>> Klik hier <<< om naar de enquête te gaan

Als u vragen of opmerkingen heeft over de enquête

Vult u liever een papieren versie van de enquête in? Of ondervindt u problemen na het invullen van deze enquête? Neem dan contact op met onze backoffice. U kunt de Teylingen Ondernemers Vereniging bereiken via email: enquete@teylingenov.nl.

Uw antwoorden zijn erg waardevol.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname aan deze enquête!