Jong TOV

Bestuurswisselingen binnen Jong TOV

Na 5 jaar voorzitter te zijn geweest heeft Sven Bakker het stokje over gedragen aan Wesley Ammerlaan. Sven heeft Jong TOV vanaf de oprichting opgebouwd tot een mooie club jonge ondernemers. Vele evenementen hebben plaatsgevonden, met hoogtepunten zoals: een bezoek aan Teylingereind, SIM industries, Van Lent en op uitnodiging van minister Ard van der Steur aan de Tweede Kamer.
Sanne van der Meer heeft zich de laatste jaren naast Sven, Bart en Ron ook ingezet voor Jong TOV. Door een baanwisseling heeft zij haar bestuursplek op moeten geven. Hiervoor is Paul van der Nagel in de plaats gekomen. Zowel Wesley als Paul zullen zich later nog even voorstellen.  Voor nu willen wij Sanne en Sven hartelijk bedanken voor hun inzet!

 

KEGA & Cheers!

Op woensdag 22 april stond een bedrijfsbezoek aan KEGA in Sassenheim op de agenda. Directeur Kees Verkade zal ons een kijkje achter de schermen geven. KEGA is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van cross-channel Retail. Met de ervaring en expertise in de Retail sector onwikkelen zij voor Retail ketens op Magento gebaseerde (mobiele) webshops die volledig ge├»ntegreerd zijn met de bestaande IT infrastructuur. Naast de IT component ontwikkelt KEGA ook de content strategie voor retailers waarin de combinatie tussen online en offline wordt samengebracht. Hierbij moet je denken aan huis-aan-huis folders, maar ook winkelmateriaal. 

Het bestuur van Jong TOV bestaat uit: Wesley Ammerlaan, Paul van der Nagel, Ron van der Hulst en Bart Keultjes. 

Wijnproeverij

In 2014 bracht JongTOV een bezoek aan Langeveld Wijnen aan de Hoofdstraat in Sassenheim voor een wijnproeverij. De jonge ondernemers maakten tijdens deze wijnproeverij kennis met diverse uiteenlopende soorten wijn. Onder het wijnproeven werd volop genetwerkt en konden de deelnemers genieten van diverse Italiaanse hapjes, die waren bereid door Da Tano / De Italiaanse Smaak. De avond was erg succesvol en alle deelnemers hebben een leerzame avond gehad.

Nog geen lid?

Ben je ge├»nteresseerd in de activiteiten van Jong TOV, kom dan geheel vrijblijvend kennismaken op een bijeenkomst.